Norsk   English

Den norske eurytmihøyskole har opphørt

Den norske Eurytmihøyskole har fra 1.10.2015 opphørt og vi oppfordrer alle som ønsker å ta eurytmiutdannelse, å gå inn på oversikt over utdanningssteder i verden.

Eurytmiutdannelsen ved Den norske Eurytmihøyskole opphører

Styret v/ Den norske Eurytmihøyskolen besluttet onsdag 17.6.2015 å avvikle eurytmiutdanningen etter at Kunnskapsdepartementet mandag 15.6. avviklet all økonomisk støtte til høyskolen, med umiddelbar virkning.

Vi har sett dette komme i lang tid, men har i det lengste håpet at trenden med lavt studenttall skulle snu. Det har det dessverre ikke gjort. Styret og rektor vil nå arbeide med, i den grad vi kan; å gi våre medarbeidere en god avrunding på et langt arbeidsforhold og hjelpe våre studenter i deres studievalg videre. Vi vil i høst, nærmere bestemt 23. oktober gjøre en markering av Eurytmihøyskolens eksistens i 32 år, med forestilling og fest. Dere er hjertelig velkommen og invitasjon kommer i høst.

Last ned mer informasjon (PDF-fil)

 

Menneskehjertets uendelige rom

Hans Børli

Festforestilling for

Den norske Eurytmihøyskole

Fredag 23. oktober 2015 kl 18:00 ved Oslo Eurytmiensemble

Kaker og forfriskninger etter forestillingen

Entré: 150,-
Aulaen på Berle, Professor Dahls gate 30, Oslo
Arr. Den norske Eurytmihøyskole

Last ned plakat (PDF-fil)

Aktuelt

Artikkel om Den norske Eurytmihøyskole i Universitas

Klikk her for å lese artikkelen

Masteroppgave om eurytmi

Marianne Tvedts masteroppgave "Teaching eurythmy in the Norwegian Waldorf Steiner schools: Challenges and Opportunities" kan du laste ned her

Hvordan tilføre en skulptur et element som gjør den interessant også på film? Dette spørsmålet stilte akademistudenten Hugo Hedberg seg, og som følge tok han kontakt med Eurytmihøyskolen.

Hugo inviterte oss til å tolke en skulptur gjennom en eurytmi-improvisasjon. Skulpturen er laget av Line Lyhne. Vi tok utfordringen. Les mer

Eurythmie - Schöne Bewegung – 100 Jahre Eurythmie

Se innslaget fra den tyske TV-kanalen NDR.
Klikk her

©2015 Den norske eurytmihøyskole   dneeurytmino   Design: LiliO Design